Şok Marketlerde Öyle Bir İndirim Var ki.. Poşetini Alan Resmen Sıraya Girdi!

0

Kasım ayına giriş yapılmasının ardından birçok market aktüelli ürün listesini açıklarken Şok Marketler Zinciri de haftalık olarak aktüelli ürün listesine vatandaşlar ile paylaştı. Alınan bilgiler neticesinde Şok Marketler zincirinde bu hafta birçok ürün neredeyse yarı fiyatına raflarda yerini alırken özellikle gıda ürünlerinde uygulanan %35 oranındaki indirim dikkatlerden kaçmadı.

Bunun ile birlikte Şok Marketler zincirinde Gıda ürünleri dışında özellikle süt ve süt ürünlerinde de yine % 20 oranında bir indirim uygulanıyor. Neredeyse her hafta aktüelli ürün listesi ile gündeme gelen Şok Marketler zincirinde bu hafta Gıda ürünleri dışında yine nevresim çeşitlerinde ve banyo ürünlerinde de % 25 oranında bir indirim vatandaşları karşılayacak.

Alınan bilgiler neticesinde çarşamba günü başlayacak olan Şok Marketler zincirindeki bu aktüelli ürün listesinin 2 gün boyunca süreceğine yönelik açıklamalarda peş peşe yapıldı. Şok Marketler Zinciri tarafından uygulanan bu indirimli ürün listesini duyan vatandaşlar ise şimdi merak ile indirimli günümde gelmesini bekliyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir