Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisine Katılan Oyuncu Dengeleri Değiştirecek!

0

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine hangi oyuncu katılacak? Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Öte yandan diziye dair bizleri neler beklemekte sizlerle paylaşacağız. Gelinen noktada çeşitli ifadelere yer verilecek. Dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan isim farkını ortaya koyacak.

Diziye Kim Katıldı?

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’a katılan Sevil Akı yakında ekranlarda yerini alacak. Dolayısıyla diziye dair bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan yapımda Sevil Akı’ın hangi karakteri canlandıracağı da belli oldu. Kendisi Deli Zeliha karakteri ile karşımıza çıkacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncu ve Karakterler

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan)

Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir