Arka Sokaklar Dizisi Yapımcısından Flaş Rıza Baba Kararı!

0

Arka Sokaklar dizisinin son bölümü görenleri şaşırttı. Öyle ki dizideki güncel gelişmeler ışığında bazı bilgiler verilecek. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yapımda öyle bir ifadeye yer verildi ki duyunca şok olacaksınız. Rıza Baba karakterini canlandıran ünlü oyuncu ekranlara veda mı edecek?

Rıza Baba Ayrılıyor mu?

Dizinin yeni bölüm fragmanında öyle bir detaya yer verildi ki duyunca şok olabilirsiniz. Öte yandan merak edilenler de tek tek yanıt bulacağa benziyor. Sevilen dizide ünlü oyuncunun ayrılması bekleniyor. Kendisi ve ailesi zor bir durumda kaldı. Patlama sonrasında tüm ailesini kaybetme tehlikesi içerisinde yaşıyor. Rıza Baba’nın içerisinde bulunduğu durum büyük dikkat çekmekte.

Şevket Çoruh’tan Sonra İlk!

Şevket Çoruh’un diziden ayrılmasından sonra şimdi de farklı bir oyuncunun ayrılacağı haberi geldi. Dolayısıyla bu ayrılık Mesut Komiser’den itibaren en büyük ayrılık olabilir. Dolayısıyla diziye dair merak ettiklerinizi ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir