Asgari Ücrette Zam Çalışmalarında Sona Doğru Gelindi! Ne Rakam Belli Oldu!

0

Ekim ayının sonuna yaklaşılması ile birlikte Asgari ücretli olarak çalışan vatandaşlar 2023 yılında asgari ücretin ne kadar olacağını merak ederken geçtiğimiz günlerde kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılında asgari ücrette iyileştirme yapacaklarını ve hiçbir vatandaşın enflasyon altında ezilmeyeceğinin mesajını vermişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan bu açıklamanın ardından gözler ise asgari ücret rakamına çevrilse de bu konu hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı fakat uzman ekonomistler kulis bilgilerini vatandaşlar ile paylaşmaya da devam ediyor.

Kimi kulis bilgileri Asgari ücretin 2023 yılında 7.500 TL olacağını söylerken kimi kulis bilgisi ise 9000 TL’ye kadar asgari ücretin yükseleceğini ifade etti. Fakat uzman Ekonomist İslam Memiş ise Asgari ücretin 9.000 TL’ye kadar yükselmeyeceğini dolar ve altın kuruna göre bir belirleme yaptığını ifade ederek 2023 yılında asgari ücretin ancak 7500 TL olacağını da dile getirdi. Uzman ekonomistler tarafından yapılan bu değerlendirmelerin ardından gözler ise asgari ücrete dahil yapılacak olan açıklamaya çevrildi..
 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir