Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi Çekimlere Ara Verdi! Başrol Oyuncusu Koronavirüse Yakalandı!

0

TRT 1 dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Öyle ki gündemdeki çeşitli detaylar da yanıt bulacak. Oyuncunun virüse yakalanması sonrasında önemli bir karar alındı. Bir süredir gündemde olan dizinin yayın hayatı sona mı erecek?

Dizi Final mi Yapacak?

Alparslan Büyük Selçuklu’nun final yapıp yapmayacağıyla ilgili bu iddia büyük ses getirdi. Henüz böyle bir açıklama olmasa da dizinin bir hafta ekrana gelmeyeceği belirtiliyor. Çekimlerin iptal edildiği ortaya çıktı.

Oyuncu Diziden Ayrıldı mı?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi başrolü olan Barış Arduç diziden ayrıldı mı merak edildi. Oyuncunun evinde karantinada olduğu ve diziden ayrılmadığı vurgulandı. Dolayısıyla bu gelişme neticesinde bizleri başka nelerin beklediği de merak konusu haline geldi. Son zamanlara damgasını vuran bu detayla birlikte detayları paylaşmaya devam edeceğiz. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde şok eden anlar yaşanıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir