Hadise Yıldız Galatasaraylı Futbolcu ile Yemek Yedi! Yemeğin Sebebi Ortaya Çıktı!

0

Hadise’den gelen haber herkesi şaşırttı. Başarılı sanatçı, Dries Mertens ve eşi Katherine Kerkhofs ile yemek yerken görüntülendi. Mekan çıkışında ise kendisine sorulan sorulara kaçamak cevaplar vermeyi tercih etti. Öyle ki son zamanların gündem ismi olan Hadise, daha çok sessiz kalmayı tercih etmekte. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Hadise’nin açıklamaları sonrasında gözler yıldız futbolcu ve eşine çevrilmişti.

Futbolcu ve Eşİ Uzaklaştı!

Flaşların patlamasından sonra Dries Mertens ve eşi Katherine Kerkhofs mekan çıkışında araçlarına doğru yöneldi ve ayrıldılar. Hadise ise sorulara genelgeçer yanıtlar vermeyi tercih etti. Güzel sanatçı, hakkında yalı aldığı iddialarına da ilginç bir şekilde yanıt vererek adından söz ettirdi. 40 milyon TL’lik yalı iddiasına ilişkin “Yeni evim hayırlı olsun bana. O kadarını söyleyeyim. Şimdi saat çok geç oldu. Bu saatte konuşmayalım” açıklamasında bulundu.

Hadise Gündemden Düşmüyor

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra Hadise’nin sosyal medya ve magazin gündeminden düşmediği görüldü. Ünlü sanatçı, adından söz ettirmeye devam ediyor. Dolayısıyla şimdi ise düğün hediyesi olarak aldığı yüzüğün replika çıkmasıyla birlikte 40 milyon TL’lik yalı aldığı iddiaları ile anılmakta.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir