Ebru Destan Arka Sokaklar Dizisine Katıldı! Arka Sokaklar Dizisi Eski Reytinglere Ulaşacak mı?

0

Kanal D dizisi Arka Sokaklar’a katılan oyuncular büyük ses getirdi. Dolayısıyla bu gelişme neticesinde pek çok detay ortaya serildi. Peki ya bizleri başka hangi gelişmeler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran bu detayla birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Arka Sokaklar dizisinde bizleri neler beklemekte? Oyuncu kadrosuna Ebru Destan ile birlikte toplamda üç oyuncunun daha dahil olduğu ortaya çıktı.

Ebru Destan Diziye Katıldı!

Ebru Destan Arka Sokaklar dizisine katılarak adından söz ettirdi. Başarılı oyuncudan gelen bu haber karşısında izleyiciler şok oldu. Güzel oyuncunun dizide göstereceği performans şimdiden merak ediliyor. Kendisi Hülya karakterini canlandıracak.

Toplamda Üç İsim Dizide Olacak

Arka Sokaklar’a Ebru Destna ile birlikte toplamda üç oyuncunun katıldığı belirtiliyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte Mustafa Kazar Hasan karakterine hayat verirken Yılmaz Tüzün de Başkomiser Kadri Keser’e hayat verecek. İki başarılı ismin de dizide olması izleyiciler açısından önemli bir avantaj olacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir