İnstagram'da Hatalar Meydana Geldi! İnstagram'a Neler Olduğu Merak Konusu Oldu! İnstagram Çöktü mü?

0

Dünyada en çok kullanılan sosyal ağlardan biri olan Instagram alınan bilgiler neticesi ile bugün öğle saatlerinde bir aksaklık ile karşı karşıya kaldı. Kimi Instagram kullanıcıları sosyal medya hesaplarının askıya alındığını ifade ederek Instagram’ın çöküp çökmediğini araştırıyor.

Dünya çapında bir sorun ile karşı karşıya kalan Instagram kimi hesapları askıya aldı. Her ne kadar Instagram kullanıyordu bu konu hakkında net bir açıklama beklese de alınan bilgiler neticesinde Instagram’ın çöp çökmediğine dair henüz net bir açıklama yapılmadı.

Bunun ile birlikte Instagram kullanıcıları hesaplarının tehlikede olup olmadığını araştırırken bu konu hakkında da net bir açıklama yapılmaması Instagram kullanıcılarını harekete geçirdi. Kimi Instagram kullanıcıları hesaplarını dondururken kimi Instagram kullanıcıları ise hesaplarını dondurma aşamasında askıya alındığını ifade ederek böyle bir sorunun neden meydana geldiğini sorguluyor. Instagram’da bugün itibarı ile öğle saatlerinde çıkan bu aksaklığın ardından gözler ise yapılacak olan resmi açıklamaya çevrildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir