Yasak Elma Dizisinden Oktay Kaynarca'nın Dizilerine Gönderme Yapıldı!

0

Yasak Elma dizisindeki güncel gelişmeler tek tek dikkat çekiyor. Öyle ki Yıldız karakterinden gelen açıklama gündem oldu. Oktay Kaynarca dahi bu noktada önemli açıklamalar yaptı. Peki ya dizide o an neler yaşandı?

Yıldız Dizilerle Alay mı Etti?

Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri, dizide Yıldız eski eşi Doğan’a “Düştüysek kalkmasını da biliriz. Annemin izlediği dizilerden öğreniyorum bu replikleri” dedi. açıklamasına yer vererek şaşırttı. Sonrasında Doğan karakterinin kendisine  “Böyle diziler mi var?” diye sorması üzerine “Var tabii. Ben dünyaya eşkıya olmaya gelmişim ama bu yalıya sığmazam mesela” açıklamasında bulundu. Söz konusu bu senaryo izleyicilerin dikkatini çekti. Fox TV dizisi kısa süreliğine gündem oldu.

 Oktay Kaynarca da Yanıt Verdi

Oktay Kaynarca, kendisine bu sahne ile ilgili ne düşündüğü sorulunca “Dizinin yapımcısı da, senaristi de arkadaşımız. Kendi aralarında eğlenmişler. Biz de onların kendi aralarında eğlenmelerine güldük. Ne güzel. Demek ki bizi seyrediyorlar”  açıklaması ile karşılık verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir