Yürek Çıkmazı Dizisi Adeta Şov Yaptı! Reytingleri Düşük Olsa da İzleyicileri Ağlattı!

0

TRT 1 dizisi Yürek Çıkmazı’ndaki son dakika gelişmeleri ve dahası ortaya çıktı. Öyle ki sevilen yapıma dair bizleri neler bekliyor paylaşacağız. Adından sıkça söz ettiren dizinin yeni bölümleri ilgi ile takip ediliyor. Çünkü duygusal sahneler ağırlıkta ve oyuncuların eşsiz performansı alkış topluyor.

Üç Kız Kardeş’i Geçti!

TRT 1 dizisi Yürek Çıkmazı’nın Üç Kız Kardeş’i geçtiği ortaya çıktı. Reyting anlamında farkını ortaya koyması ise gözden kaçmadı. Dolayısıyla dizi ile ilgili bu durum çok konuşulacak. Sosyal medyadaki başarısı ile o gün yayınlanan dizileri ardında bırakması dikkat çekti. Öte yandan Üç Kız Kardeş dizisindeki son durum da büyük ses getirdi.

Yürek Çıkmazı Oyuncuları

Ayça Bingöl (CENNET)

Alp Navruz (HALİL)

İrem Helvacıoğlu (ZEYNEP)

Mesut Akusta (YILMAZ)

Dilara Aksüyek (FERİDE)

Cemal Toktaş

Bihter Dinçer (BİRSEN)

Erhan Alpay.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir