Arka Sokaklar Zafer Ergin İtiraf Etti! Rıza Baba Bile Diziden Sıkıldı!

0

Arka Sokaklar dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu diziye ilişkin bizleri neler beklemekte? Güncel bilgileri paylaşırken bir yandan da çeşitli ifadelerle bunu destekleyeceğiz.

Zafer Ergin’den Dizi Açıklaması!

Zafer Ergin, Arka Sokaklar dizisi için yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Oyuncu, dizinin yayına değil çekimlere birkaç günlük ara verdiklerinden söz etti. Bu gelişmeden sonra izleyiciler de ne diyeceğini şaşırdı. Rıza Baba karakterine hayat vermekte olan oyuncu, açıklamasında “Arka Sokaklar 17. senesine girdi, böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte. Bakalım, biraz ara verdik. Daha sonra herhalde devam edeceğiz. Bir takım işlerden dolayı ara verildi, bilmiyorum. Çekime ara verildi, yayına değil. Biz birkaç gün ara verdik. Nereye kadar devam ederse, bilemiyorum, seyirciye bağlı.” ifadesini kullandı.

Arka Sokaklar Final Yapar mı?

Kanal D dizisi Arka Sokaklar final yapar mı merak ediliyor. Bu noktad a çok fazla ifadeye yer verilse de henüz detaylar paylaşılmış değil. Reytinglerde yaşanan sıkıntının önüne nasıl geçileceğiyle ilgili bilgi ileteceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir