Yürek Çıkmazı Dizinin O Sahnesi Herkesin Yüreklerini Ağzına Getirdi! Tüyler Diken Diken Oldu!

0

Halil, babası yüzünden davanın takipsiz kalması üzerine savcı karşısına çıktı. Annesinin öldüğü gün ablasının kapıyı çaldığını ancak babasının açmadığını ve bu durumun da şüpheli olduğunu belirterek, tutuklanmasını ve olayın yeniden araştırılmasını talep etti. Ancak savcılardan beklediğini bulamayınca gergin tavrı nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zeynep’in ziyareti sırasında iyice gerilen Halil’in bu durumuna Zeynep de çok üzüldü.

Halil Ve Zeynep Aradıkları Kanıtı Buldular mı?

Halil ve Zeynep sonunda bekledikleri kanıtı bulmuşlardır! Annesinin öldüğü gün arkadaşının telefonuna mesaj bıraktığı ve “bu adam beni öldürecek” diyerek Halil’e ulaşamadığı ortaya çıktı. Halil bu haberin peşine düşerken kadının kocasının bu haberle tehdit ettiği Yılmaz, kızı Feride’den para istedi. 150.000’i bulamayan Yılmaz paniğe kapılınca Halil, kardeşinin yardımıyla adamı arayıp babası gibi mesaj attı.

Adam gelince Halil telefonu zorla aldı ve mesajı dinledi. Zeynep’e delil olarak bulunan mesajın gönderilmesinin ardından savcılık da devreye girdi ve sonunda olay yeri inceleme ekipleri cinayet şüphesiyle eve girdi!O anlarda ekiplerle eve gelen Halil ve Zeynep, karşı binadaki dairesinden o anları izlerken, Yılmaz’ın saklamaya çalıştığı duvarda kan izine rastlandı! Bu sahnede seyircilerin tüylerini diken diken eden anlar yaşandı! Zeynep başını sallayıp Halil’e haberi anlatırken, Halil nihayet bir ipucu bulunduğu için rahatlamıştı.

Yürek Çıkmazı Kadrosu!

Yönetmenliğini  Serdar Gözelekli’nin yaptığı Yürek Çıkmazı dizisinin başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay ve İlayda Ildır var. Diziyi izleyenler bu haftaki gelişmeleri yakından takip ediyor! Final sahnesinde yaşananlar seyircilerin adeta gözlerini doldurdu!

27 Aralık Salı günü yayınlanacak olan dizinin 7. bölüm sonunda ilk fragmanı yayınlandı. Yılmaz’ın tutuklanmasını gören herkesin tüyleri diken diken oldu! Bu arada fragman, Zeynep ve Halil’in yakınlaştığını gösteriyor.

Zeynep’in Hayatı Değişiyor!

Bu arada Mehmet Aslantuğ’un canlandırdığı Ali Fuat Göreli karakterinin yeni bölümde ortaya çıkması Zeynep’in hayatında bazı şeylerin değişmek üzere olduğunu gösterdi! 7. Bölüm sonunda Zeynep’in ofisine gelen ve onu bulamayan Göreli, masadaki aile fotoğrafına anlamlı bir bakış atarak not bıraktı. Ali Fuat Göreli’nin Zeynep’le karşılaşmaları sırasındaki tavrı, geçmişten gelen bazı sırların açığa çıktığı izlenimini veriyor!

Mehmet Aslantuğ’un diziye girişi izleyiciler tarafından coşkuyla karşılandı. “Herkes hak ettiğini alacaktır” diyen Göreli davasıyla ilgilenecek olan Zeynep, “Neden bu kadar beklediniz?” Soru aynı zamanda merak konusu oldu! akraba kim Zeynep’le bir ilgisi var mı? Kime ve neden dava açıyor? İlerleyen bölümlerde bu sorular yanıt ararken, usta oyuncu Mehmet Aslantuğ ile dizide yeni bir dönem başlıyor…

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir