Sıfırıncı Gün Oyuncuları Engin Öztürk ve Aybüke Fırtına Gibi Esti!

0

Engin Öztürk, son dönemlerde çok yoğun bir şekilde dizi çekimleri yapmış olduklarını ve çok yorgun olduğunu duyurdu. Bu sözler fragmana bakınca anlaşılıyor. Sıfırıncı Gün dizisi ekibi çok hoş bir set ile seyirciler karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin fragmanlarını izleyen kişiler de aynı şeyleri düşündü. “Çok kaliteli bir dizi geliyor” sözlerini sosyal medyada büyük bir sıklık ile görebilmekteyiz.

Dizi Severler Büyük Bir Heyecan İçinde!

Sıfırıncı Gün dizisinde sadece hikaye ve oyunculuk performansları öne çıkmıyor, çekim kalitesi, çekim açıları ve yaratılmış farklılığın yanı sıra bir de müzikler seyircileri büyük etkileyecek gibi duruyor.

Başrol çiftini büyük bir heyecan ile beklemekte geniş bir seyirci kitlesi yer alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir ve Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizilerden sonra Engin Öztürk tekrardan tv8 projesini tercih etti. Aybüke Pusat’sa, Söz dizisindeki büyük çıkışın hemen ardından tekrar bir aksiyon yapımında başrol kadın oyuncusu olarak yer alıyor.

Sıfırıncı Gün Dizisi İçin Geri Sayım Başladı!

İkilinin enerjisinin de seyircileri derinden etkilemiş olduğu ve sosyal medya hesabında çok konuşulmaya başladığını tekrardan belirtelim.

Aybüke Pusat ve Engin Öztürk ikilisi, 2023 senesinde en beğenilen dizi çiftlerinden biri olmaya devam ediyor.

Aybüke Pusat ve Engin Öztürk dışında çok etkili bir oyuncu kadrosu oluşturuldu. Yiğit Özşener, Damla Colbay, Berk Cankat, Sarp Akkaya, Turgay Tanülkü, Çağla Irmak, Savaş Özdemir, Uğur Uzunel ve Esra Ruşan gibi önemli isimlerin de yer aldığı Sıfırıncı Gün dizisinin ilk bölümünü 28 Aralık Çarşamba akşamı TV8 ekranlarında izleyebilirsiniz.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir