Armağan Çağlayan Yavaş Yavaş Geri Çekilme Kararı Aldı! Tedavisi İçin Yükünü Azaltıyor ve Ekranlara Veda Ediyor!

0

Başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan’a geçtiğimiz aylarda akciğer kanseri olduğu öğrenildi. Kemoterapi ve ameliyat geçiren Çağlayan, yoğun çalışma temposuna ara verme kararı aldı. Ünlü isim, doktorunun uyarıları üzerine YouTube kanalına veda etme kararı aldı.

Youtube’ye son verdi

YouTube kanalı için çektiği son görüntüleri Instagram hesabından paylaşan Armağan Çağlayan, “Bu fotoğraflar, dün son kez yaptığımız YouTube çekimlerinden. Siz şubat ayı ortasına kadar izleyebilecekseniz, ama biz dün son kez çekim yaptık. Artık YouTube’a veda zamanı…. Doktor işlerinizi azaltın, biraz kendinize zaman ayırın dedi… Bugüne kadar YouTube programlarımıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz… Bir gün başka mecralarda , başka maceralarda tekrar görüşmek ümidiyle… Her şey için çok teşekkürler… Minnettarız.”

Armağan Çağlayan kimdir?

Armağan Çağlayan, 8 Nisan 1966 İstanbul doğumlu, avukat ve yapımcıdır. Hukuk eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde almıştır. Avukatlık yaptığı yasal stajın ardından asıl mesleği olan avukatlıktan vazgeçen Çağlayan, medya sektörüne yöneldi. Bir yapım şirketinde editoryal süreçleri yürüten Armağan Çağlayan, Bülent Ersoy, Huysuz Virjin ve Hülya Avşar gibi isimlerle akşam kuşağı için birçok eğlenceli program üretmiştir. Ancak keskin dilini tanıması, 2003 yılında bir müzik yarışması olan Popstar’da jüri üyesiyken başladı. Gazete ve dergilerde köşe yazarlığı da yapan Çağlayan, Son Ütüleyen isimli bir talk show da yaptı. Ayrıca başarılı bir yapımcı olarak çeşitli üniversitelerde iletişim ve medya dersleri verdiği bilinmektedir. Çağlayan, 2020 yılında başlattığı YouTube kanalında ürettiği çeşitli içeriklerle de dikkatleri üzerine çekti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir