Yeni Gelin Seda Sayan Hamile mi? Seda Sayandan Müjdeli Açıklama Geldi!

0

Sanat camiasında kadırgalı lakabı ile bilinen ünlü sunucu Seda Sayan kendisinden 24 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile hayatını birleştirdi. Sade bir tören tercih eden ünlü sunucunun nikahına ise sanat camiasından birçok isim katıldı. Seda Sayan’ın nikahına oğlunun dahil olmaması ise dikkatlerden kaçmadı. Düğünden sonra aşklarını dillere destan yaşamaya devam eden Seda Sayan ve Çağlar Ökten yine magazin gündemine bomba gibi düştü ve işte haberimizde..

Sayan ve Ökten Çiftinden Çocuk Açıklaması..

Daha önce çocuk istemediğine yönelik açıklamalarda bulunarak magazin gündemine bomba gibi düşen Seda Sayan en son bir açıklama yaparak eşi ile çocuk konusunu konuştuklarını da açıkladı. Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışı gazetecilerin Merak ettiği soruları yanıtlayan Seda Sayan ve eşi çocuk konusu hakkında da açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan yıllar önce yumurtalıklarını dondurduğunu ve açmayacağını dile getirerek bu konuyu eşi ile konuştuğunu da ifade etti. ‘Yumurtalarımı NFT olarak satışa çıkarabilirim’ diyen ünlü sonucu çocuk konusunu artık kapattıklarını da söyledi.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir