Bir Küçük Gün Işığı 8. Bölümde Neler Oldu? Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Yeni Detay..

0

Seray Kaya, Berk Oktay, Azra Aksu, Şeyma Korkmaz, Tuğçe Açıkgöz, Esra Dermancıoğlu’nun başrolde oynadığı dizide neler yaşandığı merak ediliyor. Öyle ki Elif’i bekleyen şok gerçekle birlikte izleyiciler şaşıracak. Son zamanlarda adından söz ettiren dizi ile ilgili bilinmeyenlere yer verildi. Bundan sonraki süreçte bizleri nelerin beklediği yanıt bulacağa benziyor.

8. Bölümde Ne Yaşanacak?

Bir Küçük Gün Işığı’nın 8. bölümünde nelerin yaşanacağı merak konusu haline geldi. Bu gelişme ile birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Buna göre bizleri neler beklemekte? Güncel detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Öte yandan ATV dizisindeki son olaylarla birlikte işler iyice karışacak.

“Fırat, Hakan’ın kaza yaptığı gece, kendi arabasından alınmış görüntüleri izleyince sarsılır. Onu kimin tehdit ettiğini bulup ortaya çıkaracaktır. Elif ise dolandırılmış, Fulya’nın emeklilik fonunu kaptırmıştır. Elif buna izin vermeyecek, ne pahasına olursa olsun parayı geri alacaktır. Ümran, Elif’in, Fırat’ın etrafında olmasından rahatsız, Sude’yle yakınlaşmaları için uğraşırken Fırat’ı çok zor bir duruma düşürür. Fırat, Elif’e tüm gerçeği, Hakan’ın kaza yaptığı geceyi anlatmaya karar verdiği sırada, Elif kaza gecesi olanları başka bir şekilde öğrenmek üzeredir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir