Yeni Başlıyacak Al Sancak Dizisine Bir Oyuncu Daha Katıldı..

0

Al Sancak dizisi çekimleri sürüyor. Dizi için hazırlıklar devam ederken oyuncu seçmeleri de aynı şekilde devam etmekte. Peki ya diziye kim katıldı? Güzel oyuncu ile anlaşma sağlandığı belirtildi. Öyle ki sevilen yapıma dair son gelişmeleri aktarıyor olabiliriz.

Al Sancak Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Uğur Güneş, Gözde Türker ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolde oynadığı biliniyor. Son olarak diziye Eslem Akar katıldı. Asker dizisinin başrol oyuncuları da yavaş yavaş belli oluyor. Bundan sonraki süreçte bizleri nelerin beklediği yanıtlanacak. Dizide Sedef karakterini canlandıracağı bilgisini de iletelim. Genç oyuncu, oldukça başarılı performans sergiliyor.

TRT 1’de Yayınlanacak

Al Sancak dizisinin TRT 1’de yayınlanacağı öğrenildi. Öyle ki sevilen yapımdaki bu gelişme neticesinde dizinin daha fazla reyting alması sağlanabilir. Oldukça yüksek hitli bir kanal olduğu biliniyor. Güncel gelişmeleri sizlere iletmeye devam edeceğiz. Şimdilik bildiklerimiz bunlar ve tam oyuncu kadrosu açıklandığı vakit sitemizde olacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir