Dokuz Oğuz Dizisi Bomba Gibi Oyuncu Kadrosu Ve Konusuyla Ekranlara Geliyor!

0

Dokuz Oğuz dizisi yakında yayın hayatına başlayacak. Dizi ile ilgili merak edilenler tek tek ortaya çıkıyor. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri neler beklemekte? Dokuz Oğuz dizisindeki detaylarla beraber oyuncu kadrosunu aktaracağız. Dizi için çekimler devam etmekte. Fox TV dizisindeki son dakika gelişmeleriyle birlikte her şey netleşecek. Dokuz Oğuz  dizisi yakın zaman sonra büyük ses getirecek.

Dokuz Oğuz Ne Zaman Başlıyor?

Fox TV dizisi Dokuz Oğuz’un başlayacağı tarih en kısa sürede açıklanacaktır. Şu an için dizi adına henüz bir gelişme paylaşılmadı. Ancak yayın tarihi için öncelikli olarak çekimlerin ilk safhası sona ermeli.

Dokuz Oğuz Oyuncu Kadrosu

Fox TV’nin yeni dizisinde Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik oynayacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir