Aldatmak Dizisinden Bir Oyuncu Daha Ayrıldığını Duyurudu..

0

ATV dizisi Aldatmak’tan Kim Ayrılacak? Pek çok kişi bu sorunun yanıtını arıyor. Son zamanlara damgasını vuran dizi ile ilgili bilgiler iletiyoruz. Oyuncu kadrosundaki bu eksiklik izleyicileri yakından ilgilendirebilir. Aldatmak dizisindeki son dakika gelişmeleri yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide gelişmeler aktarıldı.

Aldatmak Dizisinden Kim Ayrılıyor?

Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Asena Girişken, Caner Şahin, Yusuf Çim, Cem Bender ve Feyza Sevil’in oynadığı dizide Ercan Kesal diziden ayrılacak. ATV dizisindeki bu ayrılıkla birlikte sevilen yapımda başka neler yaşanacağıyla ilgili bilgiler vereceğiz.

Aldatmak Dizisi Son Bölüm Özeti

Oylum gerçekleri itiraf etmemesinin pişmanlığını yaşarken her şeye sebep olan Yeşim’e olan öfkesi gittikçe büyür. Öyle ki Yeşim’e vereceği ders en yakınlarını bile şaşırtır. Başına gelenler yetmezmiş gibi karşısına çıkan kötü sürprizler de devam eder. Oylum’un yaşadıkları hayatındaki tüm dengeleri değiştirir ve hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olur.

Ne olursa olsun bütün bu süreçte Ozan hem kardeşine hem de annesine destek olur. Tolga ile de arasındaki iletişimi oldukça ilerletir. Ozan, Oylum’u evlatlıktan reddeden annesinin kendisiyle ilgili gerçekleri öğrendiğinde başına geleceklerden korkmaktadır.

Yeşim’in gerçek yüzünü bütün çıplaklığıyla gören Tarık’ın artık ona tahammülü kalmaz. Güzide’ye ihanet edip ailesini yıktığı için olan üzüntüsü katlanır. Ancak onu asıl korkutan Güzide’den gelen hamleler olur. Çünkü Tarık’ın yalanları sadece ikinci ailesiyle bitmemektedir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir