Yasak Elma Dizisinin Son Bölümünde Tek Gecelik İlişki Yaşandı! Yasak Elma İzleyicileri Çıldırdı!

0

Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Eda Ece gibi isimlerin yer almış olduğu Yasak Elma dizisinin son bölümünde tekrardan bomba olaylar yaşanmaya başlandı. Yasak Elma dizisinde Kumru’nun aşkı doktor Selim’in zaman zaman Kumru’nun annesi Handal’la beraber olduğu açığa çıktı. Yasak Elma’da ki bu sahneler seyirciler tarafından büyük bir tepkiye neden oldu.

Yasak Elma dizisinin son bölümünde seyircileri şok etmeyi başarmış bir olay yaşanarak gündeme bomba gibi oturdu. Yasak Elma dizisindeki son sahneler sosyal medyada büyük tepki yarattı.

Kumru’nun uğruna çiçekçide çalışmış olduğu büyük aşkı doktor Selim Avcıoğlu ve annesiyle Handan’ın ara sıra gizlice buluşarak tek gecelik ilişkiler yaşadığı ortaya çıktı ve olaylar koptu gitti.

Bu konu eğer öğrenilir ise Kumru’nun nasıl tepki verecek olduğu da büyük bir merak konusu oldu.

Kulislerden sızmış olan bilgilere bakacak olursak önümüzdeki bölümde Selim, Ezgi olarak tanımış olduğu Kumru’ya aşkını ilan edecek ancak tansiyon git gide artacak!

Yasak Elma Dizisinde yaşanmış olan sahneler sosyal medya da gündeme bomba gibi düştü. Dizinin izleyicisi bu sahneleri eleştirerekten “Böyle mide bulandırıcı bir sahneye cidden gerek var mıydı?” yorumlarını dile getirdiler.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir