Taçsız Prenses Fox Tv'de Ekranlara Geliyor! Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

0

Kadroda; Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, İsmail Hacıoğlu, Seda Akman, Elif Kurtaran, Feride Çetin, Mustafa Kırantepe, Merve Şen ve Merve Bulut gibi pek çok sevilen oyuncuların yer almış olduğu dizinin hikayesi bir çok kişi tarafından ilgi çekti.

Fakat dizi bizlere nasıl bir hikaye sunuyor? Hayatı boyunca hayalperest annesiyle Şirin’in masallarıyla büyümüş Masal, annesinin kalp hastalığı nedeni ile hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanin içerisine hapsolur ve olabildiğince yırtıcı, hırçın ve her kötülüğü yapabilecek bir kız karaktere dönüşür.

Masal’ın ilk destek görecek olduğu kişi öğretmeni Evgin olmuşken işler zaman ile herkes için tersine dönecektir. Kahramanımız Masal yolcuğulu boyunca, bir yandan kendi masalını ararken bir yandan ise hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını tek tek tamamlayacak ve bu yolculuk da Masal’ın en yakını ise yanından ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır.

İlk tanıtımı ile dikkat çekmiş olan dizinin yeni tanıtımında Masal karakterinin sevimli dostu Köfte’yle sahneleri şimdiden kalpleri ısıtırken, birlikte yaşayacakları maceralar da büyük merak konusu haline geldi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir