Yalı Çapkını Dizisi Gerçekte Kimin Hayatı Olduğu İfşa Oldu!

0

Yalı Çapkını, hem konu hem de oyuncuları ile sık sık gündemde yerini alıyor. Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizide gerçek bir hikayeden uyarlnmasıyla izleyicilerin merakını git gide yükseltti. Yalı Çapkını dizisiyle ilgili pek çok merak edilen gerçek, haftalar sonra açığa çıktı. Bakın Gülseren Budayıcıoğlu’na hangi isim gelip başvurmuş.

Gaziantepli Korhan Ailesi’nin diğeri olan Halis Ağa’nın çok rahat istediği her şeyi gerçekleştirilen torunu Ferit’in evlenmesine karar vermesi ile gelişecek olayların konusu yer alıyor.

DİZİDEKİ KARAKTERLER VE YAŞANANLAR GERÇEK Mİ?

Yalı Çapkını’nda imzası bulunmakta olan Gülseren Budayıcıoğlu, dizi hakkında yapmış olduğu açıklama ile “Yalı Çapkını gerçek hikaye mi?” sorusunun yanıtını duyurdu. Budaycıoğlu, dizi ile ilgili şu sözleri dile getirdi:

“Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterlerle empati yapacaksınız. Ben en çok Seyran ile ablası Suna’yı kendime yakın görüyorum. Benim de kardeşimle ilişkim böyle yakındı. Halanın, evdeki anne Esme’nin, Suna’nın kaderi başka”

YALI ÇAPKINI KİMİN HİKAYESİ?

Birbirinden farklı olan karakterlerin yer almış olduğu bu dizide Gülseren Buğdayıcıoğlu’na gitmiş isim seyirciler tarafından bir hayli merak konusu oldu.
Bilal Özcan sunuculuğunu üstlenmiş olduğu magazin programında Gülseren Buğdayıcıoğlu’na başvuran ismi duyurdu.

Yalı Çapkını dizisi hakkında konuşmuş Özcan, şu sözleri dile getirdi: “Gülseren Buğdaycıoğlu’na gidip derdini anlatan, Gülseren Buğdaycıoğlu’nun da bu hikayeyi ortaya çıkarmasına sebep olan, ilk kıvılcımı yakan kim? Benim düşüncelerim Ferit yönündeydi. Çok git gel yaşıyordu. Ekipte çalışan bir kaynaktan kim olduğunu öğrendim.”

Gülseren Buğdaycıoğlu’na giden o isim Ferit’miş. O başvurup, tedavi olmuş. Son bölüme kadar Ferit’in davranışlarını şımarıklık gibi yorumluyorduk. Fakat son bölümde Ferit çıldırdı.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir