Yasak Elma Dizisi Sonunda Final Kararı Aldı! Direndi Direndi Ama Başaramadı!

0

6 sezon boyunca FOX TV ekranlarında izleyicilerin beğenisini kazanan Yasak Elma 163.bölümü hafızalardan silinecek gibi değil. İddialı dizinin yeni bölümünde kaos yaşanırken sürpriz bir karar alındı. Detaylar burada…

Yasak Elma’nın son bölümünün ardından ortaya çıkan detaylar izleyenleri şaşırtmaya devam ederken büyük tepki çekiyor. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Şebnem Dönmez ve Nehir Erdoğan gibi hit isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisindeki son gelişmeler can sıkıyor.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı Yasak Elma 6. sezonuyla milyonlarca izleyiciyi ekranlarına çekerken, son hamleleri dengeleri alt üst ediyor. Son haftalarda, diğer şeylerin yanı sıra, Yasak Elma dizisinin ana kadrosunun önemli isimlerin kadroya veda edeceği konuşuluyor.

Ancak Yasak Elma’nın yapımcılarının son kararları dizinin seyrini değiştirmeye başladı. Yasak Elma Julia karakteriyle kadroya katılan güzel oyuncu Nehir Erdoğan’ın ardından herkesi şaşırtan bir adım daha geldi. İlk bölümü 19 Mart 2018’de yayınlanan Medyapım imzalı Yasak Elma dizisi finaline yaklaşırken oyuncu kadrosuna yeni isimler de eklenmeye devam ediyor.

Merak uyandıran bölümler Yasak Elma dizisinin kafasını karıştırırken, kadroya sürpriz bir ismin daha dahil olması kafaları karıştırdı. Yasak Elma dizisindeki efsane performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nehir Erdoğan’ın ardından kadroya bir oyuncu daha eklendi.

Yasak Elma Aslan karakteriyle genç oyuncu Sarp İkiler fenomen dizinin kadrosuna katıldı. Sarp’ın Yasak Elma dizisine öğrenciyken Julia’nın desteğiyle dahil olması ekranları hayrete düşürdü.

Olayların her geçen hafta daha da karıştığı Yasak Elma dizisinde yapımcıların aldığı bu kararlardan sonra herkes şaşırıyor. Çünkü yasak elma bu sezona bir finalle veda ediyor ve bir devir resmen kapanıyor. Bu adımların nihai karar verildikten sonra atılmasının nedeni seyircilerin kafasını karıştırdı.

Rekor dizi Yasak Elma 164.Bölüm Pazartesi akşamı saat 20.00’de seyirciyle buluşacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir