Fenomen Dizi Behzat Ç.'nin Başrol Oyuncusunun Neden Olmadığı Ortaya Çıktı!

0

Fenomen dizi Behzat Ç.’nin yıldızları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal Az önce Konuştum’a konuk oldu. Hammer and Rose sezon finali yapıyor: Bir Behzat Ç. Hikayenin yeni bölümlerinin müjdesiyle birlikte ekip, dizi hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, dizinin ilk sezonlarında sevilen Harun karakterini canlandıran Fatih Artman’ın neden rol almadığını da açıkladı. Beşikçioğlu, “Güçlü bir oyuncu, olsaydı iyi olurdu. Endişelenmiş olabilir” dedi.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç., yeni sezonuyla Blu TV’de yayınlanıyor. Hikayesi 8. Bölüm ile 24 Ocak’ta sezon finaline ulaştı. Finalin yayınlanmasının hemen ardından tv100’de yayınlanan Az önce Konuştum programına dizinin oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal konuk oldu. Canlı yayında Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan başarılı oyunculardan ilginç açıklamalar geldi.

“BABAM BİRİNCİ HAFTA SONUNDA YAPTI”

Erdal Beşikçioğlu, Behzat C.’nin neden sevildiğini şöyle açıkladı: “Karakterleri çok sevdik. İçine kendimizi çok fazla koyuyoruz. Ülkede eksik olan duygu doldurulmaya çalışıldı. Bu bence amacına ulaştı. Seyirci de beğendi. Nefreti de sevgisi kadar şiddetlidir. Behzat’a tapan bir kitle var; Keşke efsane olarak kalsaydım diyen bir grup izleyici var.”

Çekimler sırasında babasını kaybeden Beşikçioğlu, yaşadığı zor günlerden de bahsetti. Usta oyuncu, “Birinci haftanın sonunda babam öldü. Bir an önce gitmem gerekiyordu. Oradaki insanların motivasyonunu bozmak istemediğim için hemen geri döndüm. Sahneyi oynuyoruz.” ” Kızım bir şey oldu ameliyat olması lazım bir yandan Behzat Ç.’yi çekiyoruz bir yandan Derin’i ameliyat ediyoruz Aynı şekilde İnanç’ın da çekimlerde çok hatası oldu… Behzat Ç. sezonlar değerli ama bu sezonun bir artısı oldu.

“AKILDA NE DEĞİŞTİ?”

Işık’ın sorusuna “Ghost’ta neler değişti?” diye sorulduğunda İnanç Konukçu, “Değiştim, oyunculuğa bakış açım değişti ve o noktada ruh büyüm de değişti. 10 yıl oldu, izledik, yaşadık, gördük ki bu ister istemez değişimi de beraberinde getirdi.” Bizde de vardı.Bizde çok şey kaçırdık… Böyle bir sezon ortaya çıktı.”

“ESKİ İSİMLER KADRODA NEDEN YOK?”

Beşikçioğlu, dizinin kadrosunda bazı eski oyuncuların yer almamasına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Fatih oynamak istemiyor demek ki ama Fatih kendi inisiyatifiyle oynasa iyi olur ama yarattığın karakteri 10 yıl sonra tekrar gündeme getirmenin pek akıllıca olmadığını anlıyorum, hey endişelenmiş olabilir. Güçlü bir oyuncu olsaydı iyi olurdu.

“Şu soru sık sık soruluyor: ‘Serdar abi neden yok, neden Ercan yok?’ arkadaşlar proje biteli 10 yıl oldu millet bazı kanallara gitti ben olmayabilir başkası olmayabilir altında buzağı aramaya gerek yok demek fatih oynamak istemiyor ama bizim fatih bu kendi inisiyatifiyle hareket etse güzel olurdu ama anladığım kadarıyla yarattığın karakteri 10 yıl sonra tekrar gündeme getirmen akıllıca değil, o da endişelenmiş olabilir, güçlü biri olsa güzel olurdu aktör.

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Işık’ın sorusu “Yeni sezon ne zaman başlıyor?” Beşikçioğlu, “Olacak mı?” diye sordu. Şal, soruya soruyla yanıt verirken, “Olsun, olsun” dedi. Beşikçioğlu: “Mayıs, haziran gibi çekimlere başlayacağız.” dedim.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir