Ömer Dizisindeki Olay Ortaya Çıktı! Ekran Başındakiler Dahi İnanamadı!

0

Kısa sürede ekranlarda iddiasını ortaya koyan Omar, 3. Bölüm yayınlandıktan sonra ortaya çıkan bir gelişmeye hazırlıksız yakalandı. İşte yeni bölümle ilgili merak edilen detay…

Star TV ekranlarına milyonları kilitlemeyi başaran iddialı proje Ömer, yeni bölümünde yeniden adından söz ettirecek gibi görünüyor. Geçen bölümde ortaya çıkan bir gelişme ekranlarda dikkatleri üzerine çekerken, son gelişmeler yine dalga geçecek gibi.

Hikayesi, konusu ve dizideki performansı seyirciden tam not alan Ömer dizisinde bir gelişme yaşandı.

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Gamze Karaduman, Çağla Naz Kargı, Metehan Parıltı ve Melike gibi önemli isimlerin yer aldığı Ömer dizisinde bomba detayı Güner de oradaydı, sizler için araştırma yaptık.

Herkesin bildiği gibi Ömer dizisi 2.bölüm hemşirelik sahnesi izleyenleri ayağa kaldırdı ve çok tepki aldı. Bu gelişmenin ardından Ömer dizisini izleyen herkes dizinin kaldırılması için yapımcılara ve RTÜK’e çok sayıda şikayette bulundu.

Geçtiğimiz hafta perde arkasında yaşanan üst düzey davanın detaylarına göre Ömer dizisinin iptali gündemdeydi. Ancak daha sonra ortaya atılan iddialara göre Ömer dizisi tepkileri dikkate almış ancak diziyi iptal etme gibi bir niyetinin olmadığını belirtmişti.

Yani Ömer dizisinin iptal edilmeyeceği, yayınlanmaya devam edileceği iddiası gerçek oldu. Ömer dizisinin durağan sahnesi kısa sürede Türkiye’nin gündemine otururken, yapımcıların ve senaristlerin bu sahneden sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Bu karmaşanın ardından Ömer dizisi için yapımcılardan ya da oyunculardan bir açıklama geldiğinde sizlere ileteceğiz.

Ömer 4. bölüm Pazartesi akşamları 20.00’de Star TV’de.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir