Yargı'da Ilgaz ve Ceylin'in Sevişme Sahnesi İnternette Özel Olarak Yayınlanınca Ortalık Karıştı!

0

Başrollerini Kaan Ugancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı Kıyamet 51. bölümdeki öpüşme sahnesi dikkatleri üzerine çekti. Ilgaz ve Ceylin’in aşk sahnesi televizyonda yayınlanmazken internet üzerinden özel olarak yayınlandı.

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’le paylaştığı Kıyamet dizisi dün akşam yine ortalığı kasıp kavurdu. Ceylin’in odasına giren Ilgaz’ın Ceylin’le öpüşmesi diziye damga vurdu. Adli ekip, öpüşme sahnesinin ardından özel bir aşk sahnesi yayınladı. Ateşli aşk sahnesi sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Yargı 51. Şube sosyal medyayı salladı. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı dizinin final bölümünde Ceylin ve Ilgaz aralarındaki çekime karşı koyamadı.

Ceylin ve Ilgaz’ın ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı. İkilinin bu sahnesi hakkında “Efsane ortaklar”, “Yaptıkları her şey güzel görünüyor”, “Siz buna aşk sahnesi diyorsunuz” şeklinde yorumlar yapıldı.

Dizinin ilk gününden itibaren büyük beğeni toplayan ikili, final bölümündeki öpüşme sahnesiyle gündeme geldi. Ilgaz ve Ceylin’in Ceylin’in ofisine gittiği seks sahnesi televizyonda yayınlanmadı.

Televizyonda yayınlanmayan aşk sahnesi sadece internette yayınlandı.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir