Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi Başlıyor Diye Herkesi Heyecanlandır! Çıkan Yeni Karar ise Herkesi Üzdü!

0

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Gürkan Uygun gibi isimlerin katıldığı Kurtlar Vadisi dizisinin haberi sosyal medyada gündem yarattı. Kurtlar Vadisi Disney Plus’a satıldı mı? İşte iddiaların ardından ortaya çıkan gerçek…

Kurtlar Vadisi’nin yıllar sonra ekranlara döneceği iddiası uzun süredir gündemde. “Kurtlar Vadisi ne zaman vizyona girecek?” Sorularına yanıt ararken Polat Alemdar’a hayat veren Necati Şaşmaz, geçtiğimiz yılın sonlarında TRT Müzik’te yayınlanan Mazhar Alanson’un söyleşi programında yer almıştı.

Şaşmaz’ın Kurtlar Vadisi ile ilgili açıklaması, 2015’ten beri projeyi bekleyen izleyicilere umut verdi. Şaşmaz yaptığı açıklamada, dizinin çekimlerine yeniden başlamak için hazırlık aşamasında olduğunu açıklayarak, “Sanırım Ocak ayını göreceğiz. . Serinin 397 bölümünü oynadım. Hayatımın 20 yılı. Güzel ama çok yorucu bir işti. Biraz ara veririz diye düşündük. Şimdi dizi yeniden aranıyor… Olacak” diye konuştu.

KURTLAR VADİSİ HANGİ PLATFORMDA?

Bu açıklamanın ardından Wolf Valley’in Disney+’a satıldığı iddiası sosyal medyayı salladı.

Öte yandan Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kurtlar Vadisi Efsanesi’nin Disney Plus tarafından satın alındığı haberi sosyal medyada yayılmaya başladı. Hayranları heyecanlandıran bu iddiayı araştırdım ancak bu iddianın da asılsız olduğunu öğrendim.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir