Üç Kız Kardeş Dizisine Gelen Oyuncu Büyük Ses Getirdi! Yeni Katılan Oyuncu Kimdir?

0

Kanal D’nin yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın aynı adlı kitabından uyarlanan ve satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosu büyümeye devam ediyor.

Diziye bu kez ünlü oyuncu Serhat Parıl dahil oldu. Parıl dizide Engin karakterine hayat verecek.

Proses Film’in yapımcılığını üstlendiği, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Başarılı İsimler Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi.

Birbirine bağlı kardeşler Türkan, Döner ve Derya’nın hikayesinin anlatıldığı dizinin yönetmenliğini Eda Teksöz, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağını anlatan, samimi ve içten aile hikayesiyle izleyicilerden büyük beğeni toplayan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de ekrana geliyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir