Yargı Dizisinin Senaristinin Hikayede Yapmış Olduğu Değişiklik Eski Senaryoyu Tuz Buz Etti!

0

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Kıyamet 51. bölümüyle dün akşam izleyicileri büyüledi. Dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde günün en iyi reytinglerini kazandı. Yargı serisi, tüm kişiler kategorisinde rakibi The Organization’ın ardından ikinci sırada yer alıyor.

Bölüm sonunda patlayan araba pek çok soru işareti bırakırken, hikayenin nasıl geliştiği izleyenleri meraklandırdı. Sosyal medyada da yargı çok konuşuldu. Dizi, #Yargı hashtagi ile tüm gece sosyal medya listelerinin zirvesinde yer aldı. Ilgaz ve Ceylin’in öpüştüğü sahne hayranlarından binlerce mesaj aldı.

Ilgaz ve Eren’den Ceyline Tehdit!

Ilgaz ve Eren’den aldığı tehdit telefonu karşısında paniğe kapılan Ceylin, bu durumu Ilgaz’a söylemek yerine Pars’a anlatır. Pars bu durumu ciddiye almazken Ilgaz, kendisine gelmek yerine Pars’a giden Ceylin’i suçlar. Ilgaz konuyu kapatmak yerine, suçlu ortaya çıkana kadar her ihtimali araştırır. Öte yandan Yekta, oğlu Ömer’in yaptıkları karşısında şok olurken, kendisine benzeyen oğluna ısınır.

Derya Pars hamileliğini anlatamazken Ceylin’e geçmişte yaşadığı travmayı ve bunun bıraktığı korkuları anlatır. Her durumda yanında olacağına söz veren Ceylin, Derya’yı cesaretlendirir. Çınar, dedesinden kalan kahvehaneyi işletirken, dedesinin işinin diğer yüzüyle karşı karşıya kalır. Ceylin, Metin’den birçok konuda kendisiyle çalışmasını ister. Ceylin’i tehdit eden telefon görüşmesinin ardından basın açıklaması yapan Ilgaz, katile meydan okur.

Parla ve Tuğçe evde yalnızken eve gelen adam Parla’ya Ceylin’e götürmesi için bir mesaj bıraktı. Pars, kendilerini tehdit eden tehdit karşısında Ceylin’den özür dilerken Ilgaz, Ceylin’i yalnız bırakmayı reddeder. Ceylin için endişelenen Ilgaz, onu evinde kalmaya ikna eder. Ilgaz’ın bu evde kalmaması şartıyla evde kalan Ceylin, Ilgaz’ın evine giremediği için gece babasının evine geldiğinde ofise döner.

Ceylin ofisteyken Ilgaz onu yalnız bırakmamak için arabada bekler. Soğuğa dayanamayan Ceylin onu yukarı çağırır ve yakınlaşırlar. Ertesi gün aile, öldürülen gelinin davasındaki yeni deliller hakkında sorgulanır. Derya, Pars’a hamileliğini anlatmaya karar verdiğini Ceylin’e söyleyince patlayan araba herkesi şaşırtır.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin yönetmen Ali Bilgin ile buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi şampiyonlar ve genç isimler bir araya geliyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir