Sevilen Hercai Dizi Oyuncusu Ekranlar Geri Geliyor!

0

1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ahmet Kayakesen, 2014’ten beri setlerde yer alıyor ancak bu kadar uzun süre ekranda olmasına rağmen popülerlik konusunda o kadar şanslı olamadı.

Kocamın Ailesi dizisinde canlandırdığı Fatih karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Hanım Köylü dizisinde canlandırdığı İsmail karakteri ile de beğeni toplamıştır. Oyuncu, Savaşçı dizisinin yanı sıra Yasak Elma’da da rol aldı ve büyük çıkışını Hercai ile yaptı.

Ahmet Kayakesen, Harun karakterini canlandırdığı Hercai dizisindeki başarısıyla söz sahibi oldu. Son zamanlarda sinema ve dijital dizilere ilgi duyan oyuncu, TRT 1’de yayınlanan Mükemmel Eşleşme adlı dizide de başrolü üstlenmiştir.

Şimdilerde ise Ahmet Kayakesen hayranlarını şaşırtacak bir rol ve görüntü ile ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Fox Tv için hazırlıkları tamamlanan, afiş çekimleri yapılan ve ekip bir araya gelerek sete giden dizi Ego’nun büyük isimlerinden biri Ahmet Kayakesen olacak.

Başrollerini Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı dizinin diğer iki ana karakteri Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut olarak seçildi. Ahmet Kayakesen dizinin sürpriz isimlerinden biri ve Hercai’nin başarısının ardından geri dönecek.

Ekranda göreceğimiz oyuncunun merakla beklenen rolü, Melisa Aslı Pamuk’un canlandırdığı Sibel’in ağabeyi Tuncay olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncu adına Hercai’den sonra Ego dizisi ile popülariteye giden yol yeniden açılıyor. Dizinin şubat ayında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Poster çekiminden kamera arkası görüntüleri de gün yüzüne çıkarken, ekibin çarpıcı pozları da sosyal medyada paylaşıldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir