Teşkilat Dizisinin En Güzel Kadının Yeni Dizisi Belli Oldu!

0

Teşkilat’ın pazar gecelerine damgasını vuran 62. bölümünün ardından ortaya çıkan bir mesaj herkesi şaşkına çevirdi. İşte kadroya veda eden güzel isimler ve detaylar…

Deniz Baysal Yurtçu, Murat Yıldırım, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Seren Deniz Yalçın gibi dev isimlerin yer aldığı Organizasyon’un yeni bölümü yine iddialı oldu.

62 bölümüyle büyük bir başarı yakalayan Teşkilat dizisi seyircisiyle arasında iyi bir bağ kurmayı başarıyor. Üçüncü sezonuna devam eden Organizasyon’un her bölümünde aksiyon ve macera dolu anlar yaşanıyor. Özellikle yeni sezonda kadroya yeni isimlerin katılmasıyla iddialı dizi Teşkilat her bölümüyle nefesleri kesmeye devam ediyor.

Teşkilat dizisinde son haftalarda ayrılık haberleri izleyenleri şaşkına çevirirken, bir iddianın daha ortaya çıkması herkesi şaşkına çevirdi. Peki Organizasyon dizisine hangi iddialı isim veda ediyor? İşte merak edilen haberin detayları…

Yeni sezonda Teşkilat Helen karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Seren Deniz Yalçın, iddialara göre Teşkilat dizisine veda edecek. Bir diğer iddia ise Teşkilat dizisinde hikayesi sona erdiği söylenen güzel oyuncu Seren Deniz Yalçın’ın yakın zamanda seyirciyle buluşacak olan Kurtlar Vadisi dizisinde rol alacağı yönünde.

Bu iddialar örgüt taraftarlarında büyük şaşkınlık yaratırken, herhangi bir açıklama yapılmaması da dikkatlerden kaçmadı. İlerleyen bölümlerde The Organization’da gerilim ve aksiyon dolu sahneler artacak ve tüm dengeler değişecek. Ayrıca Organizasyon dizisinin ilerleyen bölümlerinde iddialı bir ismin daha karşımıza çıkacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

Organizasyon yapısı ile ilgili yeni bir gelişme olursa sizlerle paylaşacağız ve detayları paylaşacağız. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Teşkilat 63.Bölüm Pazar akşamı saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

İşte Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve dizideki karakterler…

Murat Yıldırım – Ömer

Deniz Baysal Yurtcu – Zehra

Gürkan Uygun – Efkar

Turgut Tunçalp – Halit Başkan

Yunus Emre Yıldırımer – Korkut

Levent Can – David

Serdar Yeğin – Uzay

Ahmet Uğur Say – Gürcan

Yunus Narin – Francis

Cansu Büşra Tuman – Celine

Ebru Nil Aydın – Sacide

Hande Dilan Hancı – Zeynep

Ela Naz Koçak – Yağmur

Seren Deniz Yalçın – Helen

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir