Yargı Dizisinde Neler Yaşanacağı Büyük İlgi Çekti! Sosyal Medyada Tartışma Konusu Oldu!

0

Ceylin’in yeğeni Parla’nın Serdar’ın katili olmuş olduğunu saklaması, Ilgaz’ı bambaşka kararlar almaya itti. Zaten Ceylin’in bunu bildiğini ve sakladığını öğrendikten hemen sonra çok geriliş olan Ilgaz, bir de kendi elleri ile teslim edecek olduğunu söyleyen Ceylin’in onu Bosna Hersek’e kaçırmaya çalıştığını görünce neler yapacak olduğunu göreceğiz.

Yargı Dizisinde Sevilen İkili Düşman Oldu!

Ancak Yargı dizisinin seyircileri hemen hemen herkesin hemfikir olduğu bir durum var ki Ilgaz ile Ceylin’in ilişkisi artık asla eskisi gibi olmayacak olduğu. Adeta sonun başlangıcı gelişmeler ile 48. bölümde Ceylin ile Ilgaz ilişkisi bambaşka bir sürece girdi.

Annesi, ablası ve eniştesiyle gözleri yaşlı bir şekilde Parla’yı yolcu etmiş eden Ceylin, “Evliliğimi ve hayatımı gömüp geldim! sözlerini ifade ederek Parla’yı kaçırma planını devreye soktu. Ilgaz’ın şüphelenip eve gitmesi ile ilgili her şeyi anlaması bir oldu. Bu saatten sonra Ceylin ile Ilgaz’ı yine aşk sahnelerinde görmek izleyici için muhtemel bir hayal olacak gibi duruyor. Havalimanına öfke ile gelmiş Ilgaz, savcı olarak gereğini yapmışken, Ceylin’le ilişkisinde yeni bir döneme girecek gibi duruyor.

Yargı Dizisinde Neler Yaşanacağı Büyük İlgi Çekti!

Yargı dizisinde şimdi neler olacak olduğu büyük merak konusu oldu. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin’in senaristliğinin ise Sema Ergenekon’un üstlenmiş olduğu dizi de Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu partnerliğinde büyük bir heyecan ile izlenmekte. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Ilgaz ve Ceylin arasında açılacak olan uçurumun, ikiliyi nasıl bir cinayete götüreceği de büyük merak konusu oldu!

Yargı dizisinin resmi sosyal medya hesabında başlatmış olduğu anket büyük ilgi çekti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir