Camdaki Kız'da Nur Sürer Son Kez Ekrana Çıkıyor! Camdaki Kız Feride'ye Veda!

0

Camdaki Kız Feride’nin son defa ekrana geleceği belirtiliyor. Feride karakterine veda etmeye çok az bir zaman kaldı. Nur Sürer’in son çekim gününde oyuncu dostları ona sürpriz yaptı. Kendisine pasta kestiler. Bu pastayı gören ünlü oyuncu ise duygulandı. Nur Sürer’in mutluluğu görülmeye değerdi.

Camdaki Kız’da Veda!

Nur Sürer, 29 Aralık’tan sonra Camdaki Kız ekranlarında gözükmeyecek. Oyuncunun bu ayrılığı izleyicileri de çok üzüyor. Burcu Biricik ile iyi bir ikili olmuştu.

Camdaki Kız Son Bölüm Özet

Cana’nın ve karnındaki bebeğinin ölümü Sedat’ı derinden etkiler ve Nalan’la daha da yakınlaştırır. Nalan’dan çocuk yapma fikri Sedat’a hiç olmadığı kadar doğru gözükmektedir. Feride de Nalan ve Sedat’ın baş başa kalması için uygun ortamı hazırlamakta gecikmez. Hayri’nin yaptığı son hamleye çok şaşıran Nalan; duygularıyla Feride arasında bir kez daha kalır. Hayri ise Billur’la dertleşirken öğrendiği şey karşısında harekete geçer.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir