Bir Küçük Gün Işığı Dizisinin Hikayesi Herkesin Kafasını Karıştırdı! Dizinin Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak?

0

Sude karakteriyle yeni deneyimler yaşamaktan memnun kalmış Şeyma Korkmaz, “Sude’nin giyimi tarzım dışında” sözlerini ifade etti. Oyuncu, karakterin giyim tarzının da kendisine çok yakın olmadığını da ifade etti. Dizide çok büyük bir ekip olmadıklarını, oyuncu kadrosunun sınırlı olmuş olduğunu ifade etmiş olan Şeyma Korkmaz, bütün kadronun mutlaka birbirleriyle sahnesinin olduğunu ve sette çok eğlenmiş olduklarını ifade etti.

Ünlü oyuncu, “Hepsiyle çok eğleniyorum. Ekibin enerjisi çok iyi, çok uyumlular. Ama tabii Tuğçe ile çok eğleniyorum. Ona çok gülüyorum. Esra’ya da öyle. Onlarla oynamak çok keyifli” sözlerini dile getirdi.

Esra Dermancıoğlu’ndan Yeni Bölümle İgili Açıklama!

Dizide Dila karakterine hayat veren Tuğçe Açıkgöz ile Ümran olarak izlemekte olduğumuz Esra Dermancıoğlu ile sette çok iyi anlaşmış olduklarını ifade etmiş olan oyuncu, yeni bölümler hakkında şu bilgilere değindi:

“Spoilar çok vermeyeyim. Çok heyecanlı bölümler, çok heyecanlı hikayeler sizi bekliyor. Güzel günler göreceksiniz. Enteresan hikayeler izleyeceksiniz. Bence seyirci sevecek.”

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilerleyen bölümlerinde enteresan hikayeler seyircileri beklemekte.

Ünlü oyuncu eşi Cüneyt Mete’nin de Kardeşlerim dizinde rol alması nedeni ile yoğun bir süreç içerisine girdiklerini ifade etti. Bazen eve gidiş gelişlerinin farklı saatlerde olması nedeni ile görüşemediklerini de anlatmış olan Şeyma Korkmaz, birbirleriyle vakit geçirmek için zaman kolladıklarını ve seyahat etmeyi çok sevdiklerini ifade etmiş oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir