Yalı Çapkını'nda Büyük Fırsat! Reytinglerde Rakiplerini Ezdi Geçti!

0

Star TV’de ekrana gelmekte olan Yalı Çapkını dizisine dair bilinmeyenler tek tek ortaya çıkıyor. Öyle ki güncel gelişmelerden bahsederken bir yandan da bilinmeyenlere değineceğiz. Son zamanlarda farkını ortaya koymakta olan dizi hakkında neler biliyoruz? Sevilen yapım ekrana geldiği günden bu yana kendisi gibi yeni başlayan dizileri de adeta ezdi geçti. Gelinen noktada güncel bilgileri aktaracağız.

Yalı Çapkını’nda Son Durum Nedir?

Yalı Çapkını dizisi, son olarak Cuma günü de reytinglerde birincilik elde etti. Bu gelişme neticesinde dikkatleri de üzerine çekmişe benziyor. Dizi ile ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası ortaya çıkmakta. Dolayısıyla reyting anlamında farkını ortaya koymasından ötürü güncel gelişmeleri sizlere ileteceğiz. Diziye rakip olan yapımlar da büyük sıkıntı yaşıyor.

Kızılcık Şerbeti Reytingleri Düşüyor

Kızılcık Şerbeti dizisi, Show TV’de yayın hayatına başladı. 2. bölüm ile ekrana gelecek ancak bu süre  zarfında beklentileri karşılayabilecek mi merak edilen dizi hakkında çeşitli ifadelere yer veriliyor. Öte yandan bizleri dizi hakkında neler beklemekte? Kızılcık Şerbeti’nin reytinglerde düşüşe geçebileceği üzerine çeşitli ihtimaller hesaplanmakta.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir