Arka Sokaklar Dizisine Kim Dönüyor? İzleyiciler Şok Üstüne Şok Yaşayacak!

0

Kanal D dizisi Arka Sokaklar’da bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Öyle ki güncel gelişmelerle beraber çeşitli ifadelere yer verildi. Sezon başında ekranlara veda eden başarılı oyuncu Şevket Çoruh, izleyicileri hayal kırıklığına uğratmıştı. Sonrasında yaşanan bir gelişme ise dikkatleri üzerine çekti. Sevilen oyuncu ekranlara geri mi dönecek? Kendisiyle ilgili neler biliyoruz?

Mesut Komiser Dönebilir!

Hali hazırda senaryoya göre Amerika’da tedavi görmekte olan Mesut Komiser, dikkatleri üzerine çekecek. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri nelerin beklediği de aynı şekilde yanıt bulacak. Başarılı oyuncu Şevket Çoruh’un canlandırdığı karakter için geri dönüş iddiası ortaya atıldı.

Sezon Bitmeden Diziye Katılacak

17. sezonu çekilen Arka Sokaklar’da oyuncunun diziye geri dönüş yapacağı bilgisi iletiliyor. Ancak bu noktada henüz kayda değer bir sahne görmüş değiliz. Zamanla belli olması bekleniyor. Son zamanlarda reytingleri iyice düşen dizide bizleri başka neler bekliyor olacak hep birlikte göreceğiz. Merak edilenler de bu sayede yanıt bulabilir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir