Yalı Çapkının Dizisinden Hayranlarına Acı Haber! Sevenler Bu Haberi Kaldıramadı!

0

Sezonun en sevilen dizisi Kingfisher’ın final bölümü konuşulmaya devam ederken, Kingfisher’ın yeni bölümü öncesi ortaya çıkan haber herkesi şok etti. Yalıçapkını final yapar mı? Detaylar burada.

Star TV ekranlarında nefes kesen Yalıçapkını 18. bölümün yankıları sürerken bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Yalıçapkını dizisi her bölümün ardından günlerce sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Mine Tugay’ın Kingfisher kadrosuna katılmasıyla işler karıştı.

Yalıçapkını Ferit ve Seyran’ın evliliğinde yaşanan Pelin krizi her geçen gün seyircilerin tepkisini topluyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Şerif Sezer ve Mine Tugay gibi oyuncuların rol aldığı Yalıçapkını dizisinden flaş final iddiası ortalığı karıştırdı.

Peki cuma akşamı reyting zirvesini kaybetmeyen The Kingfisher dizisinde finale başvuran ünlü isim kimdir? İşte haberin detayları.

Son birkaç bölümde yaşananların ardından izleyici yalıçapkını Ferit karakterini baştan aşağı sarstı. Kuliste söylenenlere göre yalıçapkınının son çanları çalıyor. Yalıçapkını son bölümde Ferit’in Pelin’e olan ilgisi herkesi çılgına çevirirken, Ferit ve Seyran arasındaki mücadele ekranlara damgasını vurdu.

İzleyicilerin Ferit’in çalkantılı ilişkilerine dair şikayetlerinin yanı sıra Yalıçapkını’nın başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir’in de senaryodan rahatsız olduğu iddia edildi. Gülseren Budaıcıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde senaryosuyla tepki toplayan Kingfisher Playboy’u final yapmak için harekete geçtiği iddia edildi.

Sosyal medyada yer alan söylentilere göre dizinin yaratıcılarından Gülseren Budaıcıoğlu, senaryonun gidişatından rahatsız oldu ve hikayeyi bitirmek istedi. Budaıcıoğlu’nun diziyi bitirmek istediği iddiaları magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Bu haberin ardından dizinin hayranları Kingfisher finali mi yapıyor? cevabı arar.

Ortaya atılan iddialara ilişkin şu an için resmi bir açıklama yok. Ancak detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu kadar kısa sürede reyting rekorları kıran dizi yakın zamanda nihai bir karar vermesi pek mümkün olmasa da son olaylardan sonra reytingleri düşmeye başladı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir