Yalı Çapkını Fragmanı Herkesi Kızdırdı! Tepkiler Üst Üste Geldi!

0

Yalı Çapkını hayranları isyanda! Kingfisher fragmanından sonra seyirci çıldırdı. Sosyal medyada dizinin gidişatına tepkiler yükselirken, ilk sırayı “Afra Saraçoğlu haklıymış” hashtag’i aldı. Kingfisher’da herkesi kızdıran şey nedir?

Yalı Çapkını’nın 19. bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit’in Pelin’i villaya getirmesi büyük beğeni topladı. Dizinin hayranları, senaryonun ilerleyişine tepkilerini Twitter’da binlerce yorum yaparak gösterdi.

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı dizide Pelin’e hayat veren Buçe Buse Kahraman’ın öne çıkması hayranlarından tepki çekti.

Son haftalarda senaryo beğenilmeyince fragman bardağı taşıran son damla oldu. Fragmanın ardından seyirciler, “Sevilenden drama hikayesi yapmışsın” şeklinde yanıt verdi.

İşte tepkilerden bazıları…

TEPKİLER MUHTEŞEM!

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalıçapkını dizisi hem senaryosuyla hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 20 Ocak akşamı 18. bölümü ile ekranlara gelen dizide; Ferit, Pelin’in evine gitti. Pelin’e Serter’den ayrılması için baskı yapan Ferit Korhan, onun göründüğü gibi olmadığını vurguladı. Bunu kabul etmeyen Pelin, arkadaş olduklarını belirtti.

SON BÖLÜMDE DİKKAT ÇEKEN SAHNE

Ferit’i odada gözyaşları içinde bekleyen Seyran, eşi geldiğinde Pelin ile konuşup konuşmadığını sordu. Ferit, Pelin’in yeni sevgilisinin tehlikeli biri olduğunu anlatarak kendisini uyardığını söyledi. Çıldırmak üzere olan Seyran planını sorunca Ferit baba olmak istediğini vurguladı. Seyran daha sonra hayatında daha aşağılık bir insan görmediğini söyleyerek onu odadan attı. Suna, sinir krizi geçiren Seyran’ı sakinleştirirken Ferit, Abidin’le çıktı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir