Balığa Büyük Zam! Kiloyla Balık Almak Hayal Oldu! İşte Güncel Balık Fiyatları!

0

Balık fiyatlarına zam geldi. Kilo kilo balık almak vatandaş için artık bir hayal oldu. Balık ne kadar diye araştırma yapan vatandaşlar en düşük balık fiyatının 100 liradan başladığına şahit oldu. İşte güncel balık fiyatları!

Kış ayı hava koşullarının balık çeşitliliğini etkilemesinden dolayı balık akımında azalma görüldü ve dolaysıyla balık fiyatları büyük zam oranıyla karşı karşıya kaldı. Perşembe Balıkçılar Kooperatif Başkanı Ünal Karadeniz, “palamut sezonu iyi geçti, hamsi önceki yıllara göre az ve küçük. Sürdürülebilir balıkçılık adına küçük balıkları tutmamaya dikkat ediyoruz. Fırtınalar var ve balık çeşitleri azaldı ve bu da fiyatlara yansıdı” ifadelerini kullandı.

Güncel Balık Fiyatları!

Somon (Norveç) fiyatı 330 TL

Çipura fiyatı 100 TL

İstavrit fiyatı 100 TL

Çinekop fiyatı 150-200 TL

Hamsi fiyatı 50-60 TL

Levrek fiyatı 130 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir