Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Dizisinden Müjdeli Açıklama! Dizi Yeni Sezonda da Devam Edecek!

0

BluTV, Behzat Ç’nin yeni macerası Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesini ekranda tutmaya devam ediyor. Bugün yayınlanan yeni bir video ile dizinin 2. Sezon onayını aldığı duyuruldu.

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı fenomen dizi Behzat Ç. Yeni hikayesi Çekiç ve Gül ile: Bir Behzat Ç. Hikaye” ile ekranlara geri döndü. Blu TV’de 8. bölümüyle sezon finali yapan Behzat Ç.’nin hayranları 2. sezon müjdesini de aldı.

Emrah Serbe’nin aynı adlı romanından uyarlanan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi geçtiğimiz Aralık ayında BluTV dijital platformunda yayınlandı. Her hafta bir bölüm yayınlayan fenomen dizi 24 Ocak’ta 8. bölümüyle sezonunu noktalayacak.

2. SEZON GELİYOR

Devrim Yalçın’ın yönettiği, Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu, Gökçe Eyndoğlu’nun oynadığı Behzat C.’den müjdeli haber geldi.

Dizinin yayıncı kuruluşu Blu TV, sezon finali öncesi yaptığı açıklamada Behzat C.’nin 2. sezonunun çok yakında ekranlarda olacağını duyurdu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir