Yalı Çapkını Ferit'in Kız Arkadaşları Bir Türlü Bitmiyor!

0

Yalı Çapkını dizisine dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gündem oldu. Öyle ki diziye dair bizleri neler beklemekte? Son zamanlarda farkını ortaya koyan yapımla ilgili bilinmeyenlere yer verilecek. Star TV dizisine ilişkin bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterinin beklenenden de fazla çapkın olduğu görüldü. Öyle biriyle flört ediyor ki duyunca şaşıracaksınız.

Sultan ile Flört Ediyor!

Ferit ve Sultan arasındaki konuşma şok etkisi yarattı. Ferit’in Sultan’ı uyarması sonrasında kendisine “Ne yani artık seni sevmeyeyim mi Ferit” demesi şaşırttı. Öyle ki çocukları ve eşi ile birlikte Korhan ailesinin yanında kalmakta olan Sultan, abayı çoktan Ferit’e yakmış.

Oyuncular Dikkat Çekiyor!

Öte yandan Yalı Çapkını dizisine ait oyuncu kadrosu büyük dikkat çekmekte. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu gelişmelerle birlikte başka neler bilmekteyiz? Star TV dizisinde oynamakta olan Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yanı sıra; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer de fazlasıyla kaliteli performans sergilemekte.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir