Star TV Dizisi İlk Bölümlerden Reytinglerin Yeni Sahibi Oldu!

0

Bu sezon yayın hayatına yeni başlayan pek çok dizi çuvallama konusunda öne çıktı. Öyle ki reytinglerde geride kaldılar ve beklentileri tam anlamıyla karşılayamadılar. Geçen sezon reyting fırtınası estiren başka yapımlar da bu konuda sınıfta kalmışa benziyor. Ancak içlerinden öyle bir dizi ortaya çıktı ki yayınlandığı günden itibaren güncel olarak farkını ortaya koymakta. Peki ya hangi diziden söz ediyoruz? Star TV’de yayın hayatına başlayan bu dizi büyük ses getirecek.

Yalı Çapkını Çok Sevildi

Gerek oyuncu kadrosu ve gerekse konusu ile dikkatleri üzerine çeken Yalı Çapkını, farkını ortaya koymakta. Öyle ki Star TV dizisine dair olumlu ifadeler de gündem haline geldi. Sevilen yapıma ilişkin bizleri neler beklemekte? Son zamanlarda farkını ortaya koyan dizide bilinmeyenleri açıklıyoruz. Dizinin reytinglerde gündem olması çok sevildi. Öyle ki rakiplerin göz açtırmıyor.

Yalı Çapkını Oyuncuları

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde oynamaktadır. Öte yandan dizide Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer’in de yer aldığı biliniyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir