Üç Kız Kardeş Senaryosu Tepki Çekiyor! Böyle Senaryo mu Olur Dedirtti!

0

Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş’te bizleri neler bekliyor? Dizinin son bölümünde öyle şeyler yaşandı ki izleyiciler de anlam veremedi. Çünkü diziye ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan dizi, reytingleri ile gündemdeydi. Gelinen noktada bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız.

Senaryo Fark Yarattı!

Üç Kız Kardeş’te Türkan’ın Kiraz’ın çocuğunun babasının Somer olduğunu öğrenmesi dikkat çekti. Ancak bu konu hakkında hiçbir yorumda bulunması ve bildiğini ise herkesten sakladı. Bu gelişme sonrasında izleyiciler adeta isyan etti. Çünkü kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Son zamanlarda farkını ortaya koyan diziye ilişkin bilinmeyenlerden söz ediliyor. İzleyiciler hikayenin bu noktasını fazlasıyla eleştirmeyi tercih etti.

Hikaye Değişecek mi?

Öte yandan Üç Kız Kardeş dizisi 23. bölümünden sonra hikayenin değişip değişmeyeceği merak konusu haline geldi. Bu noktada tam anlamıyla bir gelişme yaşanmasa da büyük detaylar ortaya çıkıyor. Söz konusu bilgiler ışığında bizleri nelerin beklediği ise yanıt bulacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir