Yalı Çapkını Dizisinden Büyük Çıkış! Birincilik Resmen Yakıştı!

0

Star TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan ve yayınlandığı günden bu yana çok iyi reyting sonuçları elde eden Yalı Çapkını isimli dizi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile çok iyi çıkış yapan diziler arasında yer alıyor. Bunun ile birlikte yapılan açıklamalara göre dizi yayınlanan son bölümü ile yine reytinglerde büyük sıçrama yaşayarak ekran başındaki izleyicileri de sevindirdi.

Yalı Çapkını Dizisi Olay Oldu

Yayınlandığı günden bu yana reytinglerde iyi bir başarı elde eden Yalı Çapkını dizisi son bölümü ile de yine çok iyi bir çıkış yakaladı. Dizinin beşinci bölümü de yine tüm izleyici gruplarında reytinglerin birinci sırasına yerleşti. Reyting sonuçlarını görenler şaşkınlık yaşarken alınan bilgiler neticesinde ekran başındaki izleyiciler ise Yalı Çapkını isimli dizinin gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile çok iyi bir proje olduğunu sosyal medya hesaplarından belirtti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir