Duy Beni Dizisi Gerilerden Gelerek Herkesin Önüne Geçti! Reytingleri Resmen Alt Üst Etti!

0

Star TV Duy Beni dizisi, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Öte  yandan bu gelişme ile birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Son zamanlarda adından söz ettirmekte olan dizi, rakiplerini geçmeyi başardı. Üstelik kelimenin tam anlamıyla fark attığı öğrenildi.

Sosyal Reytinglerde Öne Geçti!

Duy Beni dizisinin reytinglerde öne geçmesi dikkat çekti. Öte yandan sosyal reytingler açıklandığında rakiplerine fark attığı görüldü. Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Mahkum, Camdaki Kız ve Aldatmak dizilerini geride bırakmayı başardı. Şimdi ise diziyle ilgili yapılan bir paylaşım çok konuşulacak.

147 Bin Paylaşımla Birinci!

Duy Beni dizisinin 147 bin paylaşımla birincilik elde ettiği görüldü. Bu gelişmeden sonra bizleri başka neler beklemekte sizlere iletiyoruz. Dizinin ilk sırada bu kadar fazla paylaşımla adından söz ettirmesi dikkat çekti. Öte yandan kendisinden sonra gelmekte olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 29.600 paylaşıma sahip olduğu görüldü. Dolayısıyla Star TV dizisinin yüksek reyting elde ettiğini söyleyebiliriz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir