Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Sırrı Ortaya Çıktı! İşte Başarının Arkasındaki İsim!

0

Yaz döneminde ekranlara gelen gelsin hayat bildiği gibi isimli dizi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile ekran başındaki izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Ertan Saban, Devrim Özkan ile Özge Özberk gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı gelsin hayat bildiği gibi isimli dizi her ne kadar yaz sezonunda ekranlara gelse de kış aylarında da ekran başındaki izleyicileri ekranlara kilitliyor. Mustafa Açılan ile Nilsu Berfin Aktaş gibi genç oyuncuların da gelsin hayat bildiği gibi isimli dizinin kadrosunda yer alması alınan bilgiler neticesinde diziye olan rağbeti de büyük ölçüde arttırdı.

Genç Oyuncular Reytingleri Yükseltti

Show TV ekranlarında her hafta perşembe günü ekranlara gelen gelsin hayat bildiği gibi isimli dizi her ne kadar yaz dizisi olarak ekranlara gelse de alınan bilgiler neticesinde kış dizilerine büyük meydan okumaya devam ediyor. Zaman zaman duygusal, bazen aksiyon dolu sahneleri ile ön plana çıkan gelsin hayat bildiği gibi isimli dizinin sosyal medya yansımaları ise adeta olay oldu. Alınan bilgiler neticesinde dizi sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Devrim Özkan’dan Büyük Çıkış

Devrim Özkan canlandırdığı Songül karakteri ile çok iyi bir çıkış yakalayarak adeta magedin gündemine bomba gibi düştü. Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan ünlü oyuncu Devrim Özkan özellikle dizinin yönetmeni Altan Dönmez’in bu başarıda çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, set hakkında da konuştu. Herşeyin çok iyi ilerlediğini belirterek, Altan Dönmez’in insan ilişkilerini de çok iyi idare ettiğini belirtti. Kendisine güvendiği için sete koşar adımlar ile gittiğini dile getirdi. Ünlü yönetmen Altan Dönmez’in ekibe çok hakim olduğunu dile getiren Devrim Özkan sette her şeyin yolunda gittiğini de ifade etti. Zaman zaman bazı sahnelerin doğaçlama olmasından ötürü çok iyi geri dönüşler aldıklarını da dile getiren Devrim Özkan, bu durumu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldığını da ifade etti. Sette partneri Ertan Saban ve tüm oyuncu arkadaşları ile iyi geçindiğini dile getiren ünlü oyuncu sette bazı sahneleri çekerken çok keyif aldıklarını ifade etti. Bundan dolayı set ortamını sevdiğini de dile getirdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir