Yalı Çapkını Dizisinde Gözlerden Kaçmaya Sahne Çok Konuşuldu! Öpüşme Sahnesi Tepki Çekti!

0

Yalı çapkını yeni bölüm fragmanı izleyenleri şaşkına çevirdi. Oyuncularında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Kingfisher’da son kez Seyran ve Ferit büyük bir kavga etmişti. Seyran’ın Ferit’i öpmesi yeni bölüme damgasını vurdu.

İzleyiciler Sürekli Sürekli Başa Sarıp İzledi!!!

İzleyiciler, “Fragmanı geri saranlar burada mı?”, “1 saatte izleyen yarım milyondan fazla kişi dizinin kalitesi hakkında çok şey söylüyor.”, “10. fragmanı izleyen tek kişi ben miyim?” üst üste defalarca ve üstesinden gelemedi mi? yorum yaptılar.

PELİN SEYRANA YARDIM EDİYOR!!!

Ferit Pelin: “Seni istemeyen biriyle evlenseydin ne hissederdin?” O sorar. Pelin, “Ben de beni sevmeyen biriyle birlikteyim, kendiliğinden” diye yanıt verir. Daha sonra Pelin, Seyran’a Ferit’in New York’a gideceğini söyleyen bir mesaj gönderir..

SEYRAN’DAN ŞAŞIRTAN HAREKET

Seyran, havaalanında Ferit’in peşine düşer. Ferit, “Hiçbirinizi falan istemiyorum” dedi. diyor. Seyran, “Seyran bitti, Ferit Korhan yok artık” diye yanıt verir. Sonra Seyran, Ferit’in dudaklarına yapışır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir