Yalı Çapkını Dizisi Finale Doğru Adım Adım İlerliyor! Ferit Diziden Ayrılmak mı İstedi?

0

Star TV Yalı Çapkını dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlasına değinildi. Mert Ramazan Demir’in hayat verdiği karakterle ilgili çeşitli ifadeler yanıt buluyor. Ferit karakter diziden en kısa sürede ayrılabilir. Bu veda haberiyle birlikte izleyicileri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız.

Mert Ramazan Demir Ayrılacak mı?

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Şerif Sezer ve Mine Tugay’ın oynadığı dizide başrol oyuncusunun vedası diziyi etkileyebilir. Bu yüzden Gülseren Budayıcıoğlu’nun senaryoyu finale göre düzenleyeceği hakkında konuşuluyor. Ancak henüz kesin bir açıklama yapılmış değil.

Yalı Çapkını Son Bölüm Konusu

Seyran’ın Efe Han’la görüşmeye tek başına gittiğini ve sözleşme imzaladığını öğrenen Ferit deliye döner ve soluğu Defne ile Efe’nin yanında alır. Serter’in dayısının ise Ferit, Pelin’i rahat bırakmadıkça Ferit’in peşini bırakmaya niyeti yoktur. İfakat; Orhan’la arasındakileri Halis Ağa’nın duymasından korkmaktadır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir