Müge Anlı'da Kocasını Bırakıp Başkasına Kaçan Kadına Sert Sözler

0

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te akıl sır erdirilemeyen bir olay yaşandı. Renginar isimli kadın, Facebook üzerinden tanıştığı bir adam için Bulgaristan’dan Antalya’ya geldi. Bunun üzerine yaşanan olaylar isyan ettirdi. Renginar Hanım’ın dolandırıldığı haberi üzerine Müge Anlı’dan tepki gecikmedi.

Dolandırılmasına Kızmadı!

Müge Anlı, Renginar Hanım’ın dolandırılmasına kızmadı. Renginar Hanım’a daha fazla sitem etti ve  “Anlamak istiyorum. 30 yılllık kocan, 2 çocuğun var. Facebook’tan Mehmet Sait Bey ile tanışıyorsun. Bulgaristan’dan kalkıp Antalya’ya geliyorsun. O da sana ‘Boşan kocandan, ben Bulgaristan’a gelirim fırın açarım’ diyor. Sen de bunun üzerine kocayı boşadın mı?” dedi.

Sevgilisi İddiaları Reddeti

Mehmet Sait Bey ise böyle bir olayın olmadığını söyledi ve Renginar Hanım’ın iddialarını reddetti. Müge Anlı, yaptığı açıklamada Renginar için “Korkmuyor musunuz? Bak kocanı da geçtim. Hiç tanımadığın biri için Bulgaristan’dan Antalya’ya geliyorsun. Ben korkak mıyım yahu? Anlayamıyorum! İnternetten tanıştığın bir adama gidiyorsun. Adam seni orada kesse!” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir