Xiaomi Rakipleri Şokta! Xiaomi Sadece 2 Bin TL'ye Sıfır Telefon Satacak..

0

Teknoloji sektöründe rekabet günden güne artmaya devam ediyor. Elbette ki bu yaşanan durum en çokta bizim gibi tüketicilerin işine gelmekte. Hazır Android tarafında bütün bütçelere uygun bir telefon bulunmasının mümkün olduğu söylenebilir. Özellik ile de kamera özelliklerini çok önemsememekteyseniz 4999 TL bandında yeni çıkmış güncel bir telefon satın alabilirsiniz.

Ancak yakın zamanda 4999 TL değil de 1999 TL’ye bir cihaz almamız da mümkün kılınacak. Bunun nedeni ise Xiaomi en çok telefon satmış marka unvanını ele geçirmek adına bütün yollara baş vuruyor.

Xiaomi 1999 TL Akıllı Telefon!

Xiaomi rest çekti; 1999 TL seviyesinde yepyeni akıllı telefon duyuruldu! Daha ucuzunu yapmış olan var ise buyursun göstersin!

Bilmiş olduğumuz üzere geçmiş olduğumuz haftalarda en çok telefon satmış markalar resmi olarak açıklanmıştı. Xiaomi bu sıralamada Apple’ın hemen ardından 3. sırada yerini almaktaydı. Ancak Xiaomi 2023 senesinde hamleleri ile tamamen farklı bir kimlikte bizlerin karşısına çıkıyor.

Xiaomi 69 Dolara Giriş Segmentli Telefon!

Hindistan kaynaklı olan sızıntılara bakacak olursak Xiaomi yeni bir model üstünde çalışmalara başladı. Giriş segmentine hitap etmekte olan bu modelin fiyatı 69 dolar olarak belirlenmiş gibi duruyor.

Unisoc tarafından gelişmiş 12nm’lik bir yonga seti ile gelecek olan bu cihaz 2GB RAM’a yer verecek. MicroSD kart desteğinin de yer alacak olduğu bu modelin dahili depolama alanıysa 32GB olacak. Damla çentik tasarımına sahip olan modelde IPS LCD bir panelde yerini almış durumda. 4000 mAh’lık ortalama bir bataryadan beslenerek modelde hızlı şarj desteğiyse bulunmayacak.

Başta olmak üzere Hindistan pazarında sunulacak olan modelin, arz-talep doğrultusunda Türkiye ile Avrupa pazarında da satışa çıkması ön gözüküyor. Eğer bu telefon ülkemizde satışa sunulacak ise fiyatı ve vergiler dahil 1999 TL seviyesinde olacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir